Начало

17 януари 2009 | | |

Добре дошли!
Това е блог който цели да покаже всъщност колко елементарно е пазаруването онлайн. Тук ще ви показвам различните места от където можете да си купувате разни неща, ще ви разяснявам начините на плащане, доставки и много други подробности които да ви разкрият всички неясното и да премахнат всички ваши колебания. Няма от какво да се притеснявате, защото в сайта ще публикувам само доказани и изпитани от мен магазини.
Предимството да пазаруваш пред компютъра!
Главното удобство е че можеш да разглеждаш, колкото време си искаш и по което време искаш, без да се налага да се разхождаш дори в самия магазин, за да намериш нещо. Освен това получаваш поръчаната стока обикновено без да излизаш от домът си - чрез куриер. Може също, както в реален магазин, да изискаш определена информация, за определен продукт, чрез изпращането на писмо със запитване, но обикновено това не е необходимо защото информацията в самия сайт е достатъчно подробна. В Интернет можете и да прочетете различни коментари/мнения на други потребители относно всяка една стока както и вие самите да я коментирате.
Има и недостатъци разбира се!
Най-важния проблем е че не може да се тества/изпробва уреда от който се интересувате. Но поне в повечето случаи имате право да го върнете и да ви бъде заменен или си има гаранция. Друг, но не толкова важен недостатък е че няма как да получите веднага стоката. Също и че трябва да плащате и за доставка, но обикновено този разход отпада при по-голяма поръчка. Мнозина си мислят, че могат да бъдат измамени по този начин на пазаруване, но това няма как да стане особено ако поръчате чрез наложен платеж - директно плащане при получаване.

Онлайн пазаруването е един модерен и удобен начин да купуваме. Той съществува и е много разпространен от години на запад, но тепърва ще става и в България. Нека открием предимствата му и да се възползваме!

1 коментара:

  1. Unknown says:

    Внос от САЩ с uShoppr.com! - Надеждният посредник в поръчките от Америка!

 
2008 Всички права върху текстовете - запазени от online-pazaruvane. Благодарение на blogger.com